DE KRINGLOOPWINKEL

KRINGLOOP = DUURZAME SCHENKING

Wij streven naar een duurzame maatschappij en dat betekent dat wij liever niets weggooien. In overleg met u bieden wij uw overbodige spullen graag een 2e leven, via de kringloopwinkel. Wij hebben goede ervaringen met meerdere, betrouwbare kringloopwinkels, die met uw overbodige spullen graag een ander weer blij maken. Uw overtollige inboedel wordt in dit geval geschonken aan de kringloopwinkel, en indirect steunt u hiermee een aantal goede doelen.

KRINGLOOP = GOEDE DOELEN

Vanuit de samenwerkende kringloopwinkels wordt jaarlijks een aantal goede doelen ondersteund. Op deze manier krijgen uw overbodige spullen niet alleen een 2e leven, maar ondersteunt u ook nog eens meerdere goede doelen door de uiteindelijke opbrengst van uw spullen bij verkoop via de kringloopwinkel.

Enkele goede doelen die gesteund worden:

Verzorgingstehuizen in Delfzijl

Voedselbank Appingedam-Delfzijl

Kerken Delfzijl in Actie

Max maakt mogelijk

Liliane Fonds

Brooke Hospital for Animals

Artsen zonder Grenzen

KRINGLOOP = RECYCLING

Helaas begint onze maatschappij steeds meer op een weggooimaatschappij te lijken. Wij vinden dat niet alleen eeuwig zonde, maar het is ook nog eens slecht voor het milieu. Indien u uw overtollig huisraad via ons aan de kringloopwinkel wilt schenken, is de kans groot dat ze een ander blij zullen maken, en zo ‘een 2e leven’ krijgen. Wat niet meer aangeboden kan worden halen wij uit elkaar en sorteren we op recyclebare materialen – zoals metaal, glas, papier en textiel – allemaal materialen die weer als grondstof kunnen dienen voor iets nieuws. Niets gaat zo verloren.

KRINGLOOP = EXTRA ZAKCENTJE

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om uw overbodige spullen te verkopen via één van de samenwerk-ende kringloopwinkels. Lees hierover meer onder

CASH VOOR BIJZONDERS