Wanneer een huis, appartement of kamer op korte termijn leeg opgeleverd moet worden,
kan dat heel ongelegen komen en de nodige stress veroorzaken.
Wij kunnen u hierbij helpen.

OPRUIM COACHING

Met een verhuizing in het vooruitzicht is het verstandig om alvast wat spullen te gaan ‘opruimen’. Maar hoe doe je dat? Wat gaat er mee en wat mag er weg? Of kan het nog even in opslag? En dit of dat vast schenken aan familie of kringloop? Of verkopen, kan dat? Allemaal vragen waarbij een opruimcoach kan helpen, want het is vooral vaak lastig als het om de eigen inboedel gaat: een verzameling spullen waaraan men gehecht is geraakt en wat vooral emotionele waarde heeft.Wij werken samen met een betrouwbare, professionele opruimcoach, die we snel kunnen inzetten. Neem hierover gerust contact met ons op.

SCHOONMAAK

Als er na het leegruimen van de woning nog behoefte is aan een grondige schoonmaakbeurt, kunnen wij u daarbij helpen. Wij werken samen met een betrouwbaar, professioneel schoonmaakbedrijf, dat we snel kunnen inzetten. Neem hierover gerust contact met ons op.

VLOERVERWIJDERING

Daar had u niet op gerekend: de vloerbedekking moet er ook uit en die zit vast! Maar geen nood: Na het leegruimen van de woning kunnen wij u helpen met het verwijderen van de vaste vloerbedekking. Wij werken samen met een betrouwbare en professionele klusjesman, die we snel kunnen inzetten. Neem hierover gerust contact met ons op.

HERSTEL WERKZAAMHEDEN

Na het leegruimen van de woning kunnen wij u helpen met het op orde bengen van de lege ruimte: Schroeven verwijderen, gaten vullen in muren, deuren terugplaatsen: allerhande klusjes kunnen zich aandienen en dat pakken wij graag voor u op. Wij werken samen met een betrouwbare en professionele klusjesman, die we snel kunnen inzetten. Neem hierover gerust contact met ons op.

CONTACT